Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σας:

  • Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα: Πληρώστε άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια με την πιστωτική ή χρεωστική (ATM) κάρτα. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας η πιστωτική σας κάρτα θα χρεώνεται με το ακριβές ποσό του συνόλου των αγορών σας. Επίσης έχετε την δυνατότητα αγορών με άτοκες δόσεις. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας διατηρούνται ΜΟΝΟ στην τράπεζα καθώς η συναλλαγή ολοκληρώνεται σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας που συνεργαζόμαστε.
  • Πληρωμή κατά την Παράδοση: Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή όταν παραλάβετε τα προϊόντα σας. Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεστε με έξοδα αντικαταβολής 3 ευρώ.
  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό: Αφού ενημερωθείτε για το ακριβές ποσό και τα έξοδα αποστολής, μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας αναγράφοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης τον αριθμό παραγγελίας σας:

  • Πληρωμή μέσω PayPal: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal. Ενημερωθείτε για την PayPal στην ιστοσελίδα www.paypal.com