Αποστολή Παραγγελίας

Η εταιρεία μας σας προσφέρει τη δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας με την HAC Courrier που συνεργαζόμαστε. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί σε 1-3 εργάσιμες ημέρες σε εσάς. Σε περίπτωση που δεν έχουμε σε απόθεμα κάποιο προϊόν θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα για τυχόν καθυστερήσεις ή αλλαγές στην παραγγελία σας.

Κόστος μεταφορικών

Αυτή την στιγμή στέλνουμε προϊόντα ΜΟΝΟ εντός Ελλάδας. Σύντομα θα υπάρξει η δυνατότητα να γίνουν αποστολές και εκτός Ελλάδας. Παρακάτω θα βρείτε τις τιμές που αντιστοιχούν στο τρόπο πληρωμής σας.

Κάτω απο 20 ευρώ με κατάθεση σε λογαριασμό*
Κάτω απο 20 ευρώ με αντικαταβολή
Πάνω απο 20 ευρώ με κατάθεση σε λογαριασμό*
Πάνω απο 20 ευρώ με αντικαταβολή

*Εάν επιλέξετε κατάθεση σε λογαριασμό η παραγγελία σας θα αποσταλεί αφού κατατεθούν τα χρήματα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Η ποιότητα των προϊόντων στο κατάστημα μας είναι εγγυημένη. Παρόλα αυτά, αναλαμβάνουμε να αλλάξουμε το/τα προϊόντα σας ή να σας επιστρέψουμε μέρος ή ολόκληρο ποσό από το σύνολο της παραγγελίας σας σε μία από τις ακόλουθες περιπτώσεις:

1. Ένα ή περισσότερα προϊόντα που παραλάβατε διαφέρουν οπτικά από τη φωτογραφία στο ηλ. κατάστημα μας

2. Ένα ή περισσότερα προϊόντα παρουσίασαν ελάττωμα κατά την αρχική χρήση ή παραλήφθησαν από τη μεταφορική μας σε κακή κατάσταση

Οι επιστροφές προϊόντων θα πρέπει να γίνονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς και με δική σας χρέωση αποστολής (εξαιρούνται περιπτώσεις ελαττωματικών προϊόντων)